TURKISH FLOWERS TRADE FAIR AALSMEER FUARI’NA KATILDI
Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Hollanda’da 9-11 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen Trade Fair Aalsmeer Fuarı’na katıldı. Dünyanın en büyük süs bitkileri mezatı Royal Flora Holland tarafından düzenlenen ve süs bitkileri sektöründeki profesyonellerin buluşma noktası olan fuarda 20 ülkeden 663 katılımcı yer aldı. Toplam 18.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, Türkiye standı ve çiçekleri büyük ilgi görürken, fuara katılan ihracatçı firmalar da verimli iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

9 Kasım 2022 tarihinde Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği standında verilen kokteyle, Türkiye'nin Amsterdam Konsolosu Sn. Üner ÜLKER, Lahey Ticaret Müşaviri Sn. Aşkın PEKEL, Rotterdam Ticaret Müşaviri Sn. Veysel PARLAK, AIPH Başkanı Leonardo Capitanio, AIPH Genel Sekreteri Tim BRIERCLIFFE, diğer sektörel kuruluşların başkanları ve yabancı firma temsilcileri katıldı.  

Fuarda, Union Fleurs (Dünya Çiçek Ticareti Birliği) ve AIPH’in (Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği) de içinde bulunduğu önemli sektörel kuruluşlar ve alıcılarla görüşmeler gerçekleştirildi.